huset gammelhavn

En af Esbjergs ældste og mest markante bygninger – slog i maj 2005, efter endt renovering, dørene op til en moderne restaurant på dokhavnen. Den bevaringsværdige bygning, der oprindelig blev opført som administrationsbygning for DFDS i 1900, og som dengang bandt den nye havn sammen med havet og den store verden, er dermed blevet et væsentligt bindeled mellem havn og by. I 1964 rykkede DFDS ud af bygningen og siden har Gammelhavn fungeret som restaurant og værtshus. Pedersen gruppen, der ejer Gammelhavn, har lagt et stort stykke arbejde i at genskabe den historiske bygning på dokhavnen.

Huset Gammelhavn, tidligere Restaurant Gammelhavn slog i 2005 dørene op til hvad der skulle blive en velrenommeret gourmetrestaurant. Vi har siden tilpasset vores koncepter til markedet og de tider vores branche er mødt af. Vi har løbende tilføjet og fjernet koncepter for at følge med tidens trends. 

mad- og oplevelseshus

Huset Gammelhavn er et mad- og oplevelseshus med mange facetter. Vi rummer restauranter, selskabslokaler, mødefaciliteter, events koncentreret om mad og vin. Beliggende på Dokken, er Gammelhavn forpost i ønsket om at skabe liv og oplevelser på Dokken som ligger for foden af Landgangsbroen fra Esbjerg bymidte, og lige der hvor E20 møder en aktiv erhvervshavn, og levende by.

Huset Gammelhavn støtter op om events i Esbjerg og deltager aktivt i erhvervsnetværk og sponsorerer byens eliteidrætsklubber. Vores omdrejningspunkt er Dokken hvor vi i 2016 etablerede vi Dokkens Ishus som i dag sælger plantebaseret og glutenfri is fra Ice Bakers. I 2018 etablerede vi Dokken City Beach som er et urbant strandområde på den yderste del af Dokken. Desuden deltager vi som en aktiv medspiller på store events som Esbjerg Festuge og til Tall Ships Races hvor vi skaber liv og glade dage på den ældste del af Esbjerg Havn.

Her er der udsigt til mere end bare havn og by. Vi ønsker at byde vores gæster indenfor i flotte lokaler, hvor vi byder på en fin helhedsoplevelse af både indretning, mad og service.

Vi skal være et mad- og oplevelseshus der favner bredt, og ønsker en fleksibel tilgang til vores gæsters ønsker og behov. Hverdagen komplementeres derfor af forskellige events året igennem som giver variationen i vores tilbud til vores gæster.

Selskaber og arrangementer

Et selskab kan sjældent gøres om, derfor går vi langt for at sikre den bedst mulige dag. Vi viser lokaler frem, holder møder med gæsterne og bruger en del tid på at afstemme forventningerne til dagen med. Vi ønsker at tilbyde muligheden for fester i forskellige prisklasser så man både kan komme til os med begrænsede og ubegrænsede budgetter.

Mødefaciliteterne fremstår med moderne AV udstyr og komfortabel indretning til både hurtige møder og lange dagsmøder. Vores professionelle tilgang til arrangementerne, sikrer en velfungerende afvikling af møder, kurser og konferencer hvor mødegæsterne kan koncentrere sig om dagens agenda.

 

Den gode service

Et besøg på Gammelhavn skal være med en god og overraskende madoplevelse. Vi ønsker at servere friske råvarer, med enkle tilberedninger og gæsternes favoritter i fokus. Maden skal komplimenteres af en smilende, nærværende og uformel betjening. Vores tjenere skal ikke nødvendigvis være uddannede, og vide alt om mad og vin, men de skal være imødekommende og klar til at opsøge svar på gæsternes spørgsmål.