Velkommen til en helaftensoplevelse
på gammelhavn
Det må aldrig blive kedeligt at gå ud og spise, for der er så meget at fejre. Vi synes heller ikke at det skal være prisen der afholder jer fra at få alt det i håbede, og måske lidt mere til.
På Gammelhavn vil vi gerne byde dig på en god madoplevelse, med alt det du ikke vil undvære. Det gode selskab skal du bare selv sørge for at invitere med.
Vi glæder os til at byde jer indenfor til en aften, hvor vi serverer en appetizer efterfulgt at 3 lækre serveringer afstemt årstiden.
Undervejs forsyner i jer selv i vores drikkevarebuffet, hvor alle drikkevarer er ad libitum i hele jeres reservationstid. Vi skal ikke bruge bordet igen, så i skal bare hygge jer til tiden rinder ud og vi siger tak for i aften.
Tag vennerne med i vinbuffeten, hold en mini vinsmagning og beslut hvilken vin der skal være jeres favorit i aften, eller prøv flere vine aftenen igennem. Hvem siger det skal være kedeligt. Skænk en fadøl, eller to. Skal du køre hjem byder vi også på flere alkoholfrie alternativer.
Efter maden server vi kaffe, te og lidt sødt i buffeten, hvor i naturligvis også kan vælge en lækker avec så aftenen rundes godt af.
Vi glæder os meget til at byde jer velkommen.
en aften hos os indeholder
Bobler & Appetizer ved ankomst
3 retters sæsoninspireret menu
med udgangspunkt i danske råvarer
Hjemmebagt brød og sæsonens smør
Vinbuffet med min. 6 forskellige vine
Alkoholfri vin
Fadøl, alkoholfri øl, sodavand og saft
Isvand
Kaffe, te og sødt
Vores udvalgte avec til kaffen
Tirsdag-Torsdag kl. 18.30-21.30
499,-
pr. person
Fredag-Lørdag kl. 18.30-22.30
699,-
pr. person
Menuen byder på...
1. Maj - 3. Juni
Appetizer
Kartoffel – og Tapioka chips med ricottacreme og agurk
Brød
Hjemmebagt brød med olie og salt
Forret
Sæsonens hvide asparges med hjemmelavet gravad okseinderlår og timian hollandaise
Hovedret *
Kylling fra Hopballe Mølle med frikassé af grønne asparges, majroer, gulerødder og bønner. Hertil frisk urtesalat og sprødt skind.
* Det bliver muligt at nyde hovedretten som pescatar eller vegetarmenu
Dessert
Kirsebærmoussé på bisquitbund med chokoladestykker med kirsebærtuilles, marengs og rød skovsyre
4. Juni - 3. august
Appetizer
3 slags popcorn
Brød
Kartoffelbrød og smør
Forret
Glaskåls fagottini med ricotta, jomfruhummer og jomfruhummerbisque med grøn urteolie
Kan laves uden skaldyr – markér ved bordbestilling
Hovedret *
Glaseret frilandsgris fra Ladegaard Duroc med sommerærter a la Francaise med Ladegaard Duroc bacon og syltede sennepskorn. Serveres med nye Danske kartofler med persillesmør.
* Hovedret kan også vælges med dagens fisk eller vegetarisk – markér ved bordbestilling
Dessert
Rabarber Consommé med creme fraiche parfait, jordbær og lime tuilles
August-September
Appetizer
Brød
Forret
Hovedret *
Dessert
foodie-events 2024
Opdateres løbende, klik på events for at linke videre til Facebook begivenheder eller til online bordbestilling til eventet.
Bemærk at køb af billetter til vores food events er bindende og derfor ikke kan refunderes.
Juni
Tirsdag 18/6
Kl. 18.30-21.30
Rejer & Rosé
Nyd pil selv rejer, sommer salat, hjemmebagt brød og hjemmelavede dips ad libitum, mens du kan forsynes dig med forskellige slags rosé og øvrige drikkevarer ad libitum i vores store drikkevarebuffet
Pris 399,- pr. person
(Der serveres ikke andet denne dag)
Juli
Tirsdag 2/7 + 16/7 + 23/7 + 30/7
Kl. 18.30.21.30
Rejer & Rosé
Nyd pil selv rejer, sommer salat, hjemmebagt brød og hjemmelavede dips ad libitum, mens du kan forsynes dig med forskellige slags rosé og øvrige drikkevarer ad libitum i vores store drikkevarebuffet
Pris 399,- pr. person
(Der serveres ikke andet denne dag)
August
Tirsdag 6/8 + 13/8 + 20/8 + 27/8
Kl. 18.30-21.30
Rejer & Rosé
Nyd pil selv rejer, sommer salat, hjemmebagt brød og hjemmelavede dips ad libitum, mens du kan forsynes dig med forskellige slags rosé og øvrige drikkevarer ad libitum i vores store drikkevarebuffet
Pris 399,- pr. person
(Der serveres ikke andet denne dag)
Flere events kommer snart
Vi tester og prøvesmager og skynder os