Velkommen til en helaftensoplevelse
på gammelhavn

 

Det må aldrig blive kedeligt at gå ud og spise, for der er så meget at fejre. Vi synes heller ikke at det skal være prisen der afholder jer fra at få alt det i håbede, og måske lidt mere til.

På Gammelhavn vil vi gerne byde dig på en god madoplevelse, med alt det du ikke vil undvære. Det gode selskab skal du bare selv sørge for at invitere med.

Vi glæder os til at byde jer indenfor til en aften, hvor vi serverer en appetizer efterfulgt at 3 lækre serveringer afstemt årstiden.

Undervejs forsyner i jer selv i vores drikkevarebuffet, hvor alle drikkevarer er ad libitum i hele jeres reservationstid. Vi skal ikke bruge bordet igen, så i skal bare hygge jer til tiden rinder ud og vi siger tak for i aften.

Tag vennerne med i vinbuffeten, hold en mini vinsmagning og beslut hvilken vin der skal være jeres favorit i aften, eller prøv flere vine aftenen igennem. Hvem siger det skal være kedeligt. Skænk en fadøl, eller to. Skal du køre hjem byder vi også på flere alkoholfrie alternativer.

Efter maden server vi kaffe, te og lidt sødt i buffeten, hvor i naturligvis også kan vælge en lækker avec så aftenen rundes godt af.

Vi glæder os meget til at byde jer velkommen.

en aften hos os indeholder

 Bobler & Appetizer ved ankomst

         

3 retters sæsoninspireret menu
med udgangspunkt i danske råvarer

         

Hjemmebagt brød og sæsonens smør

         

Vinbuffet med min. 6 forskellige vine
også alkoholfri vin
Fadøl, alkoholfri øl, sodavand og saft
Isvand

          

Kaffe, te og sødt

         

Vores udvalgte avec til kaffen

 

Tirsdag-Torsdag kl. 18.30-21.30

499,-

pr. person

 

Fredag-Lørdag kl. 18.30-22.30

699,-

pr. person

Menuen byder på...

1. Oktober - 16. November

Appetizer

Rice paper puffs med urtestøv og grøn urtedip

Brød
Forret

Fransk inspireret løgsuppe med cognac, hvidvin, timian og laurbær serveret med gratineret ostebrød med Vesterhavsost

Hovedret

Mørbrad af velfærdsgris fra Bertels Gris med sprød urtecrust på en puré af sæsonens græskar, hertil bagte græskar og braiserede skalotteløg, råsyltede græskar og skysauce 

Dessert

Sæsonens gule rødder i en skøn dessertduo med svampet kage med creme af flødeost, smør og citron og syrlig hjemmelavet is med havtorn på krystaliseret mørk chokolade

du bør vide

Det er muligt at vælge vegetar eller pescatar menu ved bestilling. Pescatar menuen serveres med sæsonens fisk fra fiskemanden på havnen, og kan skifte i udvalg. Disse valgmuligheder serveres ofte med samme tilbehør som du ser herover.

Vi tilbyder glutenfrit brød.

Vi imødekommer ikke andre særlige diæter uden forudgående aftale, så kontakt os altid før dit besøg hvis du har særlige allergier. 

 

19. november - 21. december

Appetizer

Sprødt brød med anderilette rørt med urter og æble

Brød

Hjemmebagt maltbrød med valnødder

Forret

Rødbede gravad torsk med appelsinmarinerede gule beder, peberrodscreme og sprøde kapers

Hovedret

Sprængt andebryst serveret med braiseret kål, kartoffel, kraftig andesauce og sprødt, friteret grønkål

Dessert

Profiteroles med kirsebær, chai og chokolade

du bør vide

Det er muligt at fravælge fisk til forretten, så laver vi et lækkert alternativ. 

Det er muligt at vælge vegetar eller pescatar menu ved bestilling. Pescatar menuen serveres med sæsonens fisk fra fiskemanden på havnen, og kan skifte i udvalg. Disse valgmuligheder serveres ofte med samme tilbehør som du ser herover.

Vi tilbyder glutenfrit brød.

Vi imødekommer ikke andre særlige diæter uden forudgående aftale, så kontakt os altid før dit besøg hvis du har særlige allergier. 

 

Januar - Februar

Appetizer

Rødbede Fagotini med æbler, urter og creme

Brød

Forret

Saltbagt selleri på en cremet selleripuré med brunet soyasmør, purløg, skalotteløg, nødder og karse

Hovedret

Braiseret kalvespidsbryst med braissersauce på en “speltotto” med bøgehatte, urter og citronskal samt broken gel med ribs

Dessert

Vores version af en æble tarte tatin med saltkaramel, havrecumble og creme anglaise

du bør vide

Det er muligt at vælge vegetar eller pescatar menu ved bestilling. Pescatar menuen serveres med sæsonens fisk fra fiskemanden på havnen, og kan skifte i udvalg. Disse valgmuligheder serveres ofte med samme tilbehør som du ser herover.

Vi tilbyder glutenfrit brød.

Vi imødekommer ikke andre særlige diæter uden forudgående aftale, så kontakt os altid før dit besøg hvis du har særlige allergier. 

 

foodie-events 2024

Opdateres løbende, klik på events for at linke videre til Facebook begivenheder eller til online bordbestilling til eventet.
Bemærk at køb af billetter til vores food events er bindende og derfor ikke kan refunderes.

Oktober

Lørdag 19/10
Kl. 12.00-15.00

BAKSKULD&BAJERE

Ét af jeres favorit events er tilbage. 

Nyd bakskuld med det klassiske tilbehør og bajere ad libitum for 399,- pr. person 

Du får også 1 snaps, og kaffe til. 

Drikker du ikke øl kan du i stedet få sodavand eller vin.

(Forudbestilling og forudbetaling krævet)

November

December

Flere events kommer snart
Vi tester og prøvesmager og skynder os