Velkommen til en helaftensoplevelse
på gammelhavn

 

Det må aldrig blive kedeligt at gå ud og spise, for der er så meget at fejre. Vi synes heller ikke at det skal være prisen der afholder jer fra at få alt det i håbede, og måske lidt mere til.

På Gammelhavn vil vi gerne byde dig på en god madoplevelse, med alt det du ikke vil undvære. Det gode selskab skal du bare selv sørge for at invitere med.

Vi glæder os til at byde jer indenfor til en aften, hvor vi serverer en appetizer efterfulgt at 3 lækre serveringer afstemt årstiden.

Undervejs forsyner i jer selv i vores drikkevarebuffet, hvor alle drikkevarer er ad libitum i hele jeres reservationstid. Vi skal ikke bruge bordet igen, så i skal bare hygge jer til tiden rinder ud og vi siger tak for i aften.

Tag vennerne med i vinbuffeten, hold en mini vinsmagning og beslut hvilken vin der skal være jeres favorit i aften, eller prøv flere vine aftenen igennem. Hvem siger det skal være kedeligt. Skænk en fadøl, eller to. Skal du køre hjem byder vi også på flere alkoholfrie alternativer.

Efter maden server vi kaffe, te og lidt sødt i buffeten, hvor i naturligvis også kan vælge en lækker avec så aftenen rundes godt af.

Vi glæder os meget til at byde jer velkommen.

en aften hos os indeholder

 Bobler & Appetizer ved ankomst

         

3 retters sæsoninspireret menu
med udgangspunkt i danske råvarer

         

Hjemmebagt brød og sæsonens smør

         

Vinbuffet med min. 6 forskellige vine
Alkoholfri vin
Fadøl, alkoholfri øl, sodavand og saft
Isvand

          

Kaffe, te og sødt

         

Vores udvalgte avec til kaffen

 

Tirsdag-Torsdag kl. 18.30-21.30

499,-

pr. person

 

Fredag-Lørdag kl. 18.30-22.30

699,-

pr. person

Menuen byder på...

Januar - februar

Appetizer

3 sprøde risottokugler med gravad okse og citrontimian mayo, rygeostcreme og radise samt
pikant tapenade og grønt

Brød

Kærnemælksbrioche serveret med pisket smør med piment d’ espelette

Forret

Stegte gule og røde beder serveret med en syrnet peberrodsfløde og persilleolie, toppet med råsyltede bolsjebeder, sprød tuiles af Vesterhavsost og karse

Hovedret *

Stegt torsk på puré af saltbagt selleri med en lækker variation af sæsonens kål og efterårets æbler. Hertil sprød friteret grønkål, stegte rosenkål og brændte syltede perleløg samt sauce Beurre Blanc med purløg og æble (se nedenfor for vegetar/kød)

Dessert

Vores version af Baked Alaska hvor du under den brændte marengs finder kakaois og brombæris på en kakao bisquit bund

Marts - April

Appetizer

Bakskuld med urtecreme og sprødt

Brød

Japansk Shokupan inspireret kuvertbrød med svampesmør

Forret

 Jordskokker pocheret med soya, med en puré af æbler, jordskokker og brunet smør. Hertil let syltede æbler og sprød hasselnød

Hovedret *

Rosastegt Teres Major (okse skuldermørbrad) serveret med en kartoffelpuré med brændt hvidløg, “Pommes Anna” med rodfrugter, syltede svampe og en kraftig urtesauce

* Hovedretten kan nydes som pescatar med dagens hvide fisk eller som vegetarversion med blomkål

Dessert

Lakridsmoussé i hvid chokoladeskal med en broken gel af æbler og krystaliseret hvid chokolade

Maj - Juni

Appetizer

“Spring rolls”

Brød

Afvent sæsonens brød og smør

Forret

Sæsonens hvide asparges – hjemmelavet gravad okseinderlår 
…afvent mere info…

Hovedret *

Unghane med sæsonens garniture
…afvent mere info… 

* Det bliver muligt at nyde hovedretten som pescatar eller vegetarmenu 

Dessert

Kold rabarbersuppe med vaniljeis og knas

*Hovedretten kan serveres vegetarisk med en saltbagt selleri”bøf” eller med et kød alternativ bestående af dansk svinemørbrad fra forskellige kvalitetsavlere med en sprød urtecrust og skysauce med skalotteløg og purløg. Det øvrige tilbehør vil være det samme. Begge dele skal forudbestilles ved bordbestillingen.

foodie-events 2024

Opdateres løbende, klik på events for at linke videre til Facebook begivenheder eller til online bordbestilling til eventet.
Bemærk at køb af billetter til vores food events er bindende og derfor ikke kan refunderes.

Februar

Nye events kommer snart
Vi tænker kreativt og glæder os til at se jer

Marts

Nye events kommer snart
Kreative hjerner på overarbejde

April

Nye events kommer snart
Vi tester og prøvesmager og skynder os