Velkommen til en helaftensoplevelse
på gammelhavn
Det må aldrig blive kedeligt at gå ud og spise, for der er så meget at fejre. Vi synes heller ikke at det skal være prisen der afholder jer fra at få alt det i håbede, og måske lidt mere til.
På Gammelhavn vil vi gerne byde dig på en god madoplevelse, med alt det du ikke vil undvære. Det gode selskab skal du bare selv sørge for at invitere med.
Vi glæder os til at byde jer indenfor til en aften, hvor vi serverer en appetizer efterfulgt at 3 lækre serveringer afstemt årstiden.
Undervejs forsyner i jer selv i vores drikkevarebuffet, hvor alle drikkevarer er ad libitum i hele jeres reservationstid. Vi skal ikke bruge bordet igen, så i skal bare hygge jer til tiden rinder ud og vi siger tak for i aften.
Tag vennerne med i vinbuffeten, hold en mini vinsmagning og beslut hvilken vin der skal være jeres favorit i aften, eller prøv flere vine aftenen igennem. Hvem siger det skal være kedeligt. Skænk en fadøl, eller to. Skal du køre hjem byder vi også på flere alkoholfrie alternativer.
Efter maden server vi kaffe, te og lidt sødt i buffeten, hvor i naturligvis også kan vælge en lækker avec så aftenen rundes godt af.
Vi glæder os meget til at byde jer velkommen.
en aften hos os indeholder
Bobler & Appetizer ved ankomst
3 retters sæsoninspireret menu
med udgangspunkt i danske råvarer
Hjemmebagt brød og sæsonens smør
Vinbuffet med min. 6 forskellige vine
også alkoholfri vin
Fadøl, alkoholfri øl, sodavand og saft
Isvand
Kaffe, te og sødt
Vores udvalgte avec til kaffen
Tirsdag-Torsdag kl. 18.30-21.30
499,-
pr. person
Fredag-Lørdag kl. 18.30-22.30
699,-
pr. person
Menuen byder på...
1. Oktober - 16. November
Appetizer
Rice paper puffs med urtestøv og grøn urtedip
Brød
Da der indgår brød i forretten, bliver der ikke serveret brød separat til denne menu
Forret
Fransk inspireret løgsuppe med kalvefond, cognac, hvidvin, timian og laurbær serveret med gratineret ostebrød med Vesterhavsost
Hovedret
Mørbrad af velfærdsgris fra Bertels Gris med sprød urtecrust på en puré af sæsonens græskar, hertil bagte græskar og braiserede skalotteløg, råsyltede græskar og skysauce
Dessert
Sæsonens gule rødder i en skøn dessertduo med svampet kage med creme af flødeost, smør og citron og syrlig hjemmelavet is med havtorn på krystaliseret mørk chokolade
du bør vide
Det er muligt at vælge vegetar eller pescatar menu. Pescatar menuen serveres med sæsonens fisk fra fiskemanden på havnen til hovedret, og kan skifte i udvalg. Disse valgmuligheder serveres ofte med samme tilbehør som du ser herover.
Vi tilbyder glutenfrit brød.
Vi imødekommer ikke andre særlige diæter uden forudgående aftale, så kontakt os altid før dit besøg hvis du har særlige allergier.
19. november - 21. december
Appetizer
Hjemmelavede flæskesvær
Brød
Hjemmebagt maltbrød med valnødder
Forret
Rødbede gravad torsk med appelsinmarinerede gule beder, røget peberrodscreme, sprøde kapers og karse
Hovedret
Sprængt andebryst serveret med braiseret spidskål med bacon og urter, knust kartoffel, kraftig andesauce og sprødt, friteret grønkål
Dessert
Profiteroles med craquelin fyldt med kirsebærcreme, chai-flødeis, krystalliseret chokolade og tuilles med citron
du bør vide
Det er muligt at fravælge fisk til forretten, så laver vi et lækkert alternativ.
Det er muligt at vælge vegetar eller pescatar menu ved bestilling. Pescatar menuen serveres med sæsonens fisk fra fiskemanden på havnen, og kan skifte i udvalg. Disse valgmuligheder serveres ofte med samme tilbehør som du ser herover.
Vi tilbyder glutenfrit brød.
Vi imødekommer ikke andre særlige diæter uden forudgående aftale, så kontakt os altid før dit besøg hvis du har særlige allergier.
*Ret til ændringer forbeholdes
Januar - Februar
Appetizer
Rødbede Fagotini med æbler, urter og creme
Brød
Forret
Saltbagt selleri på en cremet selleripuré med brunet soyasmør, purløg, skalotteløg, nødder og karse
Hovedret
Braiseret kalvespidsbryst med braissersauce på en “speltotto” med bøgehatte, urter og citronskal samt broken gel med ribs
Dessert
Vores version af en æble tarte tatin med saltkaramel, havrecumble og creme anglaise
du bør vide
Det er muligt at vælge vegetar eller pescatar menu ved bestilling. Pescatar menuen serveres med sæsonens fisk fra fiskemanden på havnen, og kan skifte i udvalg. Disse valgmuligheder serveres ofte med samme tilbehør som du ser herover.
Vi tilbyder glutenfrit brød.
Vi imødekommer ikke andre særlige diæter uden forudgående aftale, så kontakt os altid før dit besøg hvis du har særlige allergier.
*Ret til ændringer forbeholdes
foodie-events 2024
Opdateres løbende, klik på events for at linke videre til Facebook begivenheder eller til online bordbestilling til eventet.
Bemærk at køb af billetter til vores food events er bindende og derfor ikke kan refunderes.
Oktober
Lørdag 19/10
Kl. 12.00-15.00
BAKSKULD&BAJERE
Ét af jeres favorit events er tilbage.
Nyd bakskuld med det klassiske tilbehør og bajere ad libitum for 399,- pr. person
Du får også 1 snaps, og kaffe til.
Drikker du ikke øl kan du i stedet få sodavand eller vin.
(Forudbestilling og forudbetaling krævet)
November
December
Flere events kommer snart
Vi tester og prøvesmager og skynder os