Velkommen til en helaftensoplevelse
på gammelhavn
Det må aldrig blive kedeligt at gå ud og spise, for der er så meget at fejre. Vi synes heller ikke at det skal være prisen der afholder jer fra at få alt det i håbede, og måske lidt mere til.
På Gammelhavn vil vi gerne byde dig på en god madoplevelse, med alt det du ikke vil undvære. Det gode selskab skal du bare selv sørge for at invitere med.
Vi glæder os til at byde jer indenfor til en aften, hvor vi serverer en appetizer efterfulgt at 3 lækre serveringer afstemt årstiden.
Undervejs forsyner i jer selv i vores drikkevarebuffet, hvor alle drikkevarer er ad libitum i hele jeres reservationstid. Vi skal ikke bruge bordet igen, så i skal bare hygge jer til tiden rinder ud og vi siger tak for i aften.
Tag vennerne med i vinbuffeten, hold en mini vinsmagning og beslut hvilken vin der skal være jeres favorit i aften, eller prøv flere vine aftenen igennem. Hvem siger det skal være kedeligt. Skænk en fadøl, eller to. Skal du køre hjem byder vi også på flere alkoholfrie alternativer.
Efter maden server vi kaffe, te og lidt sødt i buffeten, hvor i naturligvis også kan vælge en lækker avec så aftenen rundes godt af.
Vi glæder os meget til at byde jer velkommen.
en aften hos os indeholder
Bobler & Appetizer ved ankomst
3 retters sæsoninspireret menu
med udgangspunkt i danske råvarer
Hjemmebagt brød og sæsonens smør
Vinbuffet med min. 6 forskellige vine
også alkoholfri vin
Fadøl, alkoholfri øl, sodavand og saft
Isvand
Kaffe, te og sødt
Vores udvalgte avec til kaffen
Tirsdag-Torsdag kl. 18.30-21.30
499,-
pr. person
Fredag-Lørdag kl. 18.30-22.30
699,-
pr. person
Menuen byder på...
4. Marts-26. April
Appetizer
Sprødt brød med frisk og pikant salsa med peppadew og hjemmelavet gravad okse
Forret
Jomfruhummerhaler på stegt polenta med en luftig skum med Vesterhavsost og trøffel samt sprød agurk
Hovedret
Dansk Gastro kalv på en cremet gulerodspuré. Hertil sprød kartoffel croquette med porre, bagte gulerødder, rødvinssauce med syltede sennepskorn, kørvel og sprøde gulerodschips
Dessert
Syrlig passionsfrugt is med hjemmelavet saltkaramel, sprøde havreflager og syltede ribs
29. april - 31. maj
Appetizer
Terrine af gris
Forret
Stegte hvide og grønne asparges med skinke, salviesmør og hytteostperler
Hovedret
Sæsonens stegte hvide fisk på nænsomt tilberedte radiser og spinatblade, serveres med en sauce blanquette lavet på bakskuld og muslinger tilsmagt med purløg og røde tangperler. Let urtesalat med vinaigrette og poppet ris med urtestøv
Dessert
“Hole in One” Rooibos (rød te) panna cotta med mynte og lime granite, grøn olie med citronmelisse og kakao tuilles
Maj
Appetizer
Brød
Forret
Hovedret
Dessert
Du bør vide…
Det er muligt at vælge vegetar eller pescatar menu ved bestilling. Disse valgmuligheder serveres ofte med samme tilbehør som du ser herover.
Vi tilbyder glutenfrit brød mod tillæg på 10,- pr. person.
Vi imødekommer ikke andre særlige diæter uden forudgående aftale, så kontakt os altid før dit besøg hvis du har særlige allergier.
*Ret til ændringer i menuerne forbeholdes
foodie-events
Opdateres løbende, klik på events for at linke videre til Facebook begivenheder eller til online bordbestilling til eventet.
Bemærk at køb af billetter til vores food events er bindende og derfor ikke kan refunderes.
Marts
Lørdag 15. marts fra 12.00
Bakskuld&Bajere
350,- pr. person
Nyd vores egnsret: smørstegte bakskuld med hjemmebagt rugbrød, hjemmelavet remoulade og citron i selskab med kolde bajere (eller sodavand/vin hvis man ikke drikker øl)
Det hele ad libitum i 2 timer fra bookingtidspunkt.
APRIL
Lørdag 12. april fra 12.00
Bakskuld&Bajere
350,- pr. person
Nyd vores egnsret: smørstegte bakskuld med hjemmebagt rugbrød, hjemmelavet remoulade og citron i selskab med kolde bajere (eller sodavand/vin)
Det hele ad libitum i 2 timer fra bookingtidspunkt.
Maj
Lørdag 10. maj fra 12.00
Bakskuld&Bajere
350,- pr. person
Nyd vores egnsret: smørstegte bakskuld med hjemmebagt rugbrød, hjemmelavet remoulade og citron i selskab med kolde bajere (eller sodavand/vin hvis man ikke drikker øl)
Det hele ad libitum i 2 timer fra bookingtidspunkt.