Velkommen til en helaftensoplevelse
på gammelhavn

 

Det må aldrig blive kedeligt at gå ud og spise, for der er så meget at fejre. Vi synes heller ikke at det skal være prisen der afholder jer fra at få alt det i håbede, og måske lidt mere til.

På Gammelhavn vil vi gerne byde dig på en god madoplevelse, med alt det du ikke vil undvære. Det gode selskab skal du bare selv sørge for at invitere med.

Vi glæder os til at byde jer indenfor til en aften, hvor vi serverer en appetizer efterfulgt at 3 lækre serveringer afstemt årstiden.

Undervejs forsyner i jer selv i vores drikkevarebuffet, hvor alle drikkevarer er ad libitum i hele jeres reservationstid. Vi skal ikke bruge bordet igen, så i skal bare hygge jer til tiden rinder ud og vi siger tak for i aften.

Tag vennerne med i vinbuffeten, hold en mini vinsmagning og beslut hvilken vin der skal være jeres favorit i aften, eller prøv flere vine aftenen igennem. Hvem siger det skal være kedeligt. Skænk en fadøl, eller to. Skal du køre hjem byder vi også på flere alkoholfrie alternativer.

Efter maden server vi kaffe, te og lidt sødt i buffeten, hvor i naturligvis også kan vælge en lækker avec så aftenen rundes godt af.

Vi glæder os meget til at byde jer velkommen.

en aften hos os indeholder

 Bobler & Appetizer ved ankomst

         

3 retters sæsoninspireret menu
med udgangspunkt i danske råvarer

         

Hjemmebagt brød og sæsonens smør

         

Vinbuffet med min. 6 forskellige vine
også alkoholfri vin
Fadøl, alkoholfri øl, sodavand og saft
Isvand

          

Kaffe, te og sødt

         

Vores udvalgte avec til kaffen

 

Tirsdag-Torsdag kl. 18.30-21.30

499,-

pr. person

 

Fredag-Lørdag kl. 18.30-22.30

699,-

pr. person

Menuen byder på...

4. Marts-26. April

Appetizer

Sprødt brød med frisk og pikant salsa med peppadew og hjemmelavet gravad okse

Forret

Jomfruhummerhaler på stegt polenta med en luftig skum med Vesterhavsost og trøffel samt sprød agurk

Hovedret

Dansk Gastro kalv på en cremet gulerodspuré. Hertil sprød kartoffel croquette med porre, bagte gulerødder, rødvinssauce med syltede sennepskorn, kørvel og sprøde gulerodschips

Dessert

Syrlig passionsfrugt is med hjemmelavet saltkaramel, sprøde havreflager og syltede ribs

29. april - 31. maj

Appetizer

Terrine af gris

Forret

Stegte hvide og grønne asparges med skinke, salviesmør og hytteostperler 

Hovedret

Sæsonens stegte hvide fisk på nænsomt tilberedte radiser og spinatblade, serveres med en sauce blanquette lavet på bakskuld og muslinger tilsmagt med purløg og røde tangperler. Let urtesalat med vinaigrette og poppet ris med urtestøv

Dessert

“Hole in One” Rooibos (rød te) panna cotta med mynte og lime granite, grøn olie med citronmelisse og kakao tuilles  

Maj

Appetizer
Brød
Forret
Hovedret
Dessert

Du bør vide…

Det er muligt at vælge vegetar eller pescatar menu ved bestilling. Disse valgmuligheder serveres ofte med samme tilbehør som du ser herover.
Vi tilbyder glutenfrit brød mod tillæg på 10,- pr. person.
Vi imødekommer ikke andre særlige diæter uden forudgående aftale, så kontakt os altid før dit besøg hvis du har særlige allergier. 

*Ret til ændringer i menuerne forbeholdes

 

foodie-events

Opdateres løbende, klik på events for at linke videre til Facebook begivenheder eller til online bordbestilling til eventet.
Bemærk at køb af billetter til vores food events er bindende og derfor ikke kan refunderes.

Marts

Lørdag 15. marts fra 12.00

Bakskuld&Bajere
350,- pr. person 

Nyd vores egnsret: smørstegte bakskuld med hjemmebagt rugbrød, hjemmelavet remoulade og citron i selskab med kolde bajere (eller sodavand/vin hvis man ikke drikker øl)

Det hele ad libitum i 2 timer fra bookingtidspunkt. 

APRIL

Lørdag 12. april fra 12.00

Bakskuld&Bajere
350,- pr. person 

Nyd vores egnsret: smørstegte bakskuld med hjemmebagt rugbrød, hjemmelavet remoulade og citron i selskab med kolde bajere (eller sodavand/vin)

Det hele ad libitum i 2 timer fra bookingtidspunkt. 

Maj

Lørdag 10. maj fra 12.00

Bakskuld&Bajere
350,- pr. person 

Nyd vores egnsret: smørstegte bakskuld med hjemmebagt rugbrød, hjemmelavet remoulade og citron i selskab med kolde bajere (eller sodavand/vin hvis man ikke drikker øl)

Det hele ad libitum i 2 timer fra bookingtidspunkt.